Nieuwsarchief

 

 

Zondag 14 juni was het dan zover, de opening van Marktcafe in Middelburg.
Wel MOOI van Moeleker.

 

  

Het oude stadsarchief in Goes is verbouwd tot een hotel met brasserie. In 2014 is Kees Moeleker gestart met het ontwerpen van de keuken. Deze maand heeft Moeleker de keuken opgeleverd en is Katoen geopend.

 

Design en luxe staan centraal in de keuken van Katoen. Alles is ontworpen met als doel het kookproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en alle gemakken binnen handbereik.

Moeleker is trots op het resultaat en wenst Ron Diephout en zijn team heel veel succes!

 

 

Vorige zijn wij begonnen met het bouwen van de keuken bij Markt Café in Middelburg.

Binnekort het resultaat op onze website.

Bestevaer in Kamperland heeft een vernieuwde keuken. In de keuken zijn onder andere een nieuwe afwashoek, frituur, kookwand en combisteamer geplaatst. Moeleker en en de Roompot zijn trots op het resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Restaurant Schouwer Hoeck Friteuses geplaatst.
De klant bij en dus Moeleker blij.

 

 

Moeleker aan het werk in Den Haag bij:

Vorige week was de Horecabeurs Goes in de Zeelandhallen te Goes . Dit was een groot succes voor Moeleker. Er was op de beurs zoals altijd weer van alles te doen en te beleven en uiteraard te proeven. Ook waren de welbekende kookwedstrijden weer terug. Al met al een geslaagde beurs!

 

 

 

 

 

 

 

Moeleker is ook dit jaar te zien op de Horecabeurs in Goes. Op de stand is weer veel moois te zien. Dit jaar veel aandacht voor de nieuwe "lijn" van Moeleker.

Benieuwd? Moeleker nodigt u van harte uit om de Horecabeurs, die gehouden wordt van maandag 9 tot en met woensdag 11 maart, te bezoeken.

 

Tot volgende week, Team Moeleker.

Mocht u nog geen kaarten hebben ontvangen. Neem dan contact op via onderstaand emailadres:                                                     simone.louwerse@moeleker.nl

 

 

Het werk is begonnen bij Grand Café De Smederij in Goes. Het wordt een race tegen de klok maar het resultaat zal verbluffend zijn, met het op maat gemaakte "fornuis" door Moeleker Custom Cooking.

 

 

Grand Cadé de Smederij heeft voor Moeleker als totaal leverancier voor de nieuwe keuken gekozen.

Moeleker is hier uiteraard erg blij mee! In februari zal de nieuwe keuken worden opgeleverd.

 

 

 

De nieuwste aanwinst van Moeleker, een prachtige nieuwe vrachtwagen. Gemaakt in samenwerking met de Kreko Groep. Deze vrachtauto rijdt naar diverse locaties van de VHC Kreko.

 

 

 Klein maar groots in gebruik.

Moeleker heeft een nieuwe keuken voor Brasserie D'anvers ontworpen. 

Deze week beginnen we met het plaatsen van het prachtige Italiaanse Marrone fornuis.

Kortom een mooi project van Moeleker in de binnenstad van Goes

 

 

 

 

 

 
Moeleker heeft nieuwe bedrijfsauto's aangeschaft.
We zijn er erg blij mee en tonen ze daarom met trots
 


Of het nu gaat om grootkeukens voor instellingen, horeca of bedrijfskantines, overal waar in het groot wordt gekookt speelt Moeleker uit Goes een belangrijke rol – vaak al jarenlang. Als erkend specialist in het leveren en plaatsen van o.a. kookapparatuur, bereidingsapparatuur,vaatwasapparatuur, koelapparatuur, RVS meubels en een hele range toebehoren doen we er dan ook alles aan om het u of uw personeel zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken, in en buiten de keuken, zodat de gasten altijd kunnen genieten van een heerlijke, professioneel bereidde maaltijd.

Moeleker, bijna een kwart eeuw geleden als eenmanszaak begonnen met het onderhoud van grootkeukenapparatuur, is inmiddels uitgegroeid tot een zaak van formaat, met sinds kort een ruime showroom in Goes, waar u dagelijks van harte welkom bent. Steeds meer instellingen, horeca- en recreatiebedrijven, sportkantines, dienstverleners en de industriële sector doen bij ontwerpen, inrichten of uitbreiden van hun keuken een beroep op de professionals van Moeleker. Ze kunnen daarbij vertrouwen op een grote ervaring, een zeer deskundig en onafhankelijk advies en de uitgebreide (technische) kennis van grootkeukenapparatuur.


Moeleker Service Team / Moeleker Custom Cooking

info@moeleker.nl  / verkoop@moeleker.nl

Telefoon 0113 - 343 910 of via ons contactformulier