Bestaansrecht bewezen

Of het nu gaat om grootkeukens voor zorginstellingenhoreca of bedrijfsrestaurants: overal waar in het groot wordt gekookt, speelt Moeleker een belangrijke rol, vaak al jarenlang.  U kunt vertrouwen op een grote ervaring, een zeer deskundig en onafhankelijk advies en de uitgebreide (technische) kennis van professionele keukenapparatuur.

Grootkeukentechniek is echter meer dan alleen maar het leveren van de benodigde apparatuur. Het inschakelen van de juiste adviseur geeft als voordeel dat u zich kunt blijven concentreren op uw vak en dat wij u op deze manier ontzorgen. Deze adviseur richt uw ruimte op de meest efficiënte manier in met de juiste keuze keukenapparatuur. Uw werkplezier en kostenbesparing zijn hier onze sleutelwoorden.

 

Over Moeleker

Moeleker heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van o.a. kookapparatuur, uitgiftesystemen, vaatwasapparatuur, koelapparatuur, en een hele range toebehoren, waarbij onze visie gericht is op het leveren van efficiënte, duurzame totaaloplossingen voor de professionele keukeninrichting voor nu en in de toekomst.