Op dit moment diverse verkoop- en serviceadviseurs werkzaam, ondersteund door medewerkers binnendienst. Daarnaast maken projectleiders, tekenaars en plaatsingsmonteurs onderdeel uit van het team 

Samenwerking Kreko groep.

Sinds 2012 heeft Moeleker een nauwe samenwerking met de Kreko groep. Beide bedrijven hebben hun naam groot gemaakt met een zeer hoog service niveau, en hebben beide als doel, het ontzorgen van de klant. Door onderling kennis over Food en Non-food uit te wisselen, word er nog een hoger service niveau nagestreefd. Er word met iedereen die professioneel met eten werkt, meegedacht en oplossingen aangedragen voor hun logistieke, technische of productie problemen.

 

Organisatie

Moeleker is ruim 35 jaar geleden begonnen als een eenmanszaak in service en onderhoud van keukenapparatuur. In de afgelopen jaren is de onderneming uitgegroeid tot een landelijk en onafhankelijk opererende bedrijf, gericht op het leveren van efficiënte en duurzame totaaloplossingen, voor een zeer uiteenlopend klantenbestand.

De service- en onderhoudsorganisatie van Moeleker heeft een landelijke dekking. Een groot deel van de medewerkers is in de buitendienst werkzaam als servicemonteur. Zij worden ondersteund door medewerkers planning en logistiek.

De projecten- en verkooporganisatie richt zich op het adviseren, leveren en plaatsen van onder andere kookapparatuur, uitgiftesystemen, vaatwasapparatuur, koelapparatuur en een hele range van toebehoren. Van unit sales tot efficiënte, duurzame totaaloplossingen.